laser-moraghebat-ghabl

*** دیستنس گیج چیه؟ همون طور که در شکل میبینید یک سری شخصی قابل تعویضه که بین پوست شما و هندپیس لیزر فاصله میندازه اگه خواستین سری شخصی جدا تهیه کنین مخصوصا شما جلسه اولی ها  میتونین به اپراتورها بگین 

 

**قبل از لیزر موهای زائد باید بدانید که این روش معمولا باعث حذف دائم تمام موهای زائد شما نمی شود ولی قطعا می تواند 60 تا 90 درصد از موهای زائد را یا به طور دائم از بین ببرد یا رشد آن را برای مدت طولانی به تعویق بیاندازد
* قبل از اومدنتون برای لیزر حتما شیو (اصلاح) کنید
* موهای سفید و کم رنگ و کرکی تحت تاثیر لیزر قرار نمی گیرند
*اگه از اون دسته افرادین که پوستتون خود به خود کبود میشه حتما حتما حتما به اپراتورتون اطلاع بدین
  • *چرخه ی رشد مو دارای 3 فاز ( آناژن -کاتاژن -تلوژن ) می باشد در هر جلسه بیشتر موهایی که در فاز آناژن(فاز رشد) هستند تحت تاثیر لیزر قرار می گیرند بنابر این احتمال اینکه موهای شما در هر جلسه کامل از بین نروند و ریزش در بعضی نقاط ایجاد نشود امری طبیعی است که ممکن است در جلسات اول این ذهنیت را داشته باشید که اپراتورهای لیزر تمام نقاط نواحی مورد نظر را لیزر نکرده اند پس برای نتیجه بهتر نیاز به تکرار و تکمیل جلسات لیزر می باشد
  • فاز رشد یا آناژن: ۸۰ تا ۹۰ درصد موهای زائد در آن واحد در این فاز قرار دارند. فولیکولی که در فاز آناژن به سر می‌برد، در حال ساخت مو است و تار موی ساخته شده در فولیکول، دارد رشد می‌کند.
  • فاز موقت یا کاتاژن: در این مرحله رشد مو متوقف شده و ارتباط پیاز مو با فولیکول قطع می‌شود.
  • فاز استراحت یا تلوژن: ۱۰ تا ۲۰ درصد موهای زائد در این مرحله قرار دارند. فولیکولی که در فاز استراحت قرار داشته باشد، مویی نمی‌سازد.
* یک ماه قبل از شروع جلسات لیزر درمانی باید از اپیلاسیون و وکس موها اجتناب نمایید. علت این دستور قبل از عمل، نحوه ی عملکرد لیزر می باشد به این معنی که لیزر، وظیفه تخریب فولیکول های مو را بر عهده دارد بنابراین در زمان لیزر موهای زائد باید این فولیکول ها وجود داشته باشند تا عمل لیزر مو های زائد، نتیجه بخش باشد. اگر شما قبل از لیزر موهای زائد، اپیلاسیون و وکس نمایید، دواقع این فولیکول ها را از بین برده اید. تنها روشی که برای حذف موهای زائد قبل از لیزر درمانی باید انجام شود شیو کردن با استفاده از تیغ و ژیلت می باشد.
*پرهیز از برنزه کردن یا آفتاب گرفتن، این مورد نیز مشابه مورد قبلی، به نحوه عملکرد لیزرمربوط می شود. در واقع پالس لیزر رنگدانه های تیره در موهای شما را مورد هدف قرار می دهد تا با نابودی فولیکول ها، سبب از بین رفتن موهای زائد شود. اما زمانی که پوست شما برنزه شود، تیرگی حاصل از برنزگی مانع از آن می شود که لیزر پوست و موی شما را به درستی از هم تشخیص دهد وبدین ترتیب نتیجه مطلوب را از لیزر موهای زائد نخواهید گرفت.
* درصورت مصرف راکوتان ، از زمان مصرف شش ماه گذشته باشد
*استفاده از کرم های لایه بردار در زمان لیزر ممنوع می باشد
* پوست نباید هیچ گونه التهابی داشته باشد به همین خاطر از استعمال هر آنچه که سبب التهاب و قرمزی پوست می شودخودداری نمایید. از جمله استعمال عطر، اسپری،خوشبو کننده، مام و…
* پوست باید کاملاً شسته و عاری از هرگونه موادی باشد. قبل از لیزر، پوست خود را با آب شستشو دهید و سپس آن را به صورت کامل خشک کنید و برای لیزر آماده کنید
* درصورت داشتن مو ، یک روز قبل از انجام لیزر با ژیلت شیو (اصلاح) کنید
* در صورت داشتن هر نوع بیماری های پوستی ، هورمونی ، تبخال و یا زگیل پزشک را مطلع نمایید
*کاهش و یا از بین بردن مو ها به وسیله لیزرنیازمند تکرار جلسات درمانی است تعداد دفعات بر حسب افراد مختلف متفاوت می باشد و تعیین دقیق تعداد جلسات درمان از پیش مقدور نمی باشد
در ادامه برخی از خطرات و عوارض وحشتناکی که برای لیزر گفته می‌شود را فهرست کرده‌ایم. لازم است بار دیگر تاکید کنیم که هیچ کدام از این موارد چیزی بیشتر از شایعه نیستند یا به دلیل خطای اپراتور رخ داده‌اند:
  • لیزر سرطان‌زا نیست. پرتوهای نوری لیزر فقط باعث گرم شدن فولیکول‌های مو و از بین رفتن‌شان می‌شود. پرتوهایی مثل پرتوهای فرابنفش یا اشعه X به دلیل انرژی بسیار زیادی که دارند، باعث به وجود آمدن مولکول‌های سرطان‌زا مثل رادیکال‌های آزاد می‌شوند. برای همین به این پرتوها، یونیزان می‌گویند. لیزر پرتوی نوری است و خاصیت یونیزان ندارد. پس سرطان‌زا هم نیست.
  • لیزر باعث نازایی نمی‌شود. آقایان و خانم‌هایی که ناحیه‌ی بیکینی را لیزر می‌کنند نگران این مسئله هستند. عمق نفوذ لیزر به پوست فقط در حد چند میلی‌متر است و هیچوقت به ارگان‌های جنسی شما مثل تخمدان یا بیضه نمی‌رسد که بخواهد آسیبی وارد کند.
  • لیزر آسیبی به پرده بکارت نمی‌زند. برای دختران جوان این شایعه بسیار نگران کننده است. ولی واقعیت این است که لیزر هیچوقت به پرده بکارت نزدیک نمی‌شود.
  • لیزر به چشم آسیبی نمی‌زند. در جلسه لیزر به شما عینک مخصوص محافظتی داده می‌شود. . ممکن است در طول لیزر درمانی (به ویژه وقتی اپراتور روی صورت‌تان کار می‌کند) چند فلش نور ببینید. این فلش‌ها به چشم آسیبی وارد نمی‌کنند.
  • لیزر باعث به وجود آمدن رگ‌های واریسی نمی‌شود. همانطور که گفتیم لیزر فقط چند میلی‌متر به پوست نفوذ می‌کند و اصلاً به عروق و وریدهای پوستی نمی‌رسد که بخواهد تاثیری روی آن‌ها بگذارد. شاید لیزر با حذف موهای پا باعث دیده شدن رگ‌های واریسی شود ولی قطعاً باعث ایجاد شدن آن‌ها نمی‌شود.
 
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
پیمایش به بالا